INFORMAȚII DESPRE LIVRARE

Costul livrării este 15.90 ron pentru comenzi cu valoare mai mica de 150 ron.

Livrare Gratuita pentru comenzi ce depasesc valoarea de 150 ron.

SC T L TIN DESIGN SRL își rezervă dreptul de a modifică oricând costul de livrare afișat pe site. Taxele de livrare se plătesc la Curier împreună cu contravaloarea produselor achiziționate. Costurile privind produsele și livrarea vor fi menționate pe factură clientului.

Data Livrării

Timpii de livrare estimativi sunt între 3 – 7 zile  lucrătoare.

Derularea Comenzii:

•    Lansarea comenzii (telefonic sau pe site) – după lansarea comenzii, veți primi un mesaj prin care se confirmă înregistrarea în sistem a comenzii dumneavoastră. În caz că veți comandă un produs care nu va mai fi pe stoc un reprezentant al firmei va va contacta.

•    Preluarea comenzilor se face în fiecare zi lucrătoare, conform programului menționat pe site. În cazul comenzilor plasate în afara programului de lucru, acestea vor fi preluate în următoarea sau în prima zi lucrătoare;

•    Confirmarea comenzii se face prin email. În unele cazuri un reprezentant de vânzări va intra în contact cu dumneavoastră și vă va informa asupra disponibilității produsului;

•    Livrarea comenzii – dacă ați primit email-ul de confirmare al comenzii, produsul dumneavoastră va intra în procesul de livrare, care durează între 3 și 7 zile lucrătoare.

Modalități de livrare

carilo.ro  efectuează livrări printr-o societate de curierat rapid.

Costuri de Livrare

Prețul livrării prin curierat rapid este de 15.90 RON/colet pentru comenzi cu valoare mai mica de 150 ron, si Gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 150 ron. SC T L TIN DESIGN  SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețul de livrare afișat pe site.

*prețurile includ TVA și taxa de ramburs

Această informație va fi livrată împreună cu factura proforma emisă după plasarea comenzii dumneavoastră.

Factura emisă va conține taxa de transport.

Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi..

Condiții Speciale

În durata de livrare pot interveni factori ce pot produce întârzieri, independent de voință noastră sau a societății de curierat cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. În toate aceste cazuri, un reprezentant de vânzări carilo.ro, vă va informa și vă va comunica o nouă dată privind efectuarea livrării.

Prin plasarea comenzii pe site-ul www.carilo.ro vă asumați luarea la cunoștință și acceptarea termenilor și condițiilor.

Reclamații

Dacă ați avut dificultăți în relația cu SC T L TIN DESIGN  SRL va rugăm să ne transmiteți feedback-ul dvs.

Reclamațiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face către:

•        adresa de e-mail sau numerele de telefon din pagina de contact